وي افزود: در ارتباط با تونل بهشت آباد و تونل دوم کوهرنگ مطالعات کامل صورت نگرفته است ومطالعات ناقصي که در مورد تونل ها صورت گرفته يک طرفه بوده و طبق مدارک و مطالعاتي که توسط دانشگاه شهرکرد انجام شده نشان مي دهد که اين طرح به ضرراستان مبدا است.
زمانيان تصريح کرد: اجراي تونل آب هاي سطحي و قنوات را خشک مي کند که تونل بهشت آباد نيزازاين قضيه مستثني نيست علاوه بر اين، طرح بهشت آباد توجيه اقتصادي هم ندارد و به صورت يک طرفه توسط مديرت آب استان اصفهان انجام شده است.
نماينده مردم شهرکرد در مجلس شوراي اسلامي در ادامه صحبت هاي خود در مورد آب استان بيان داشت: ما با انتقال مازاد آب به استان هاي مجاور مخالف نيستيم بلکه با روش انتقال آب مخالفيم،علاوه بر اين آبي که انتقال مي يابد بايد حق آب بهاي استان که حدود 20تا30درصد است داده شود که درجهت توسعه استان وزيرساختهاي لازم هزينه شود.
وي اظهار داشت: مطالعات تونل گلاب همچون بهشت آباد اشتباه بوده و با تغيير بستر رود خانه اشتغال 140هزار نفر را به مخاطره انداخته که از اين تعداد 100هزار نفر جز باغ بهادران هستند و بايد به اين نکته اشاره کرد که طبق شرع مقدس اسلام و قانون يونيسکو آب حق بالا دستي است.
ايشان افزود: دلايلي که در مورد آب استان آورده شده به هيچ وجه قانع کننده نيستند و استان هم جوار نمي تواند براي استان چهار محال و بختياري تصميم گيري کند و به صراحت اعلام مي داريم که مطالعات کارشناسي شده نبود و فقط به نفع استان اصفهان رقم خورده است.
زمانيان اظهار داشت: اصلاح مرز بين استان چهار محال و بختياري و استان اصفهان بايد انجام شود و بي توجهي به اين مسئله مشکلاتي را براي مردم که در آن منطقه هستند به وجود آورد ه که از جمله مي توان به جداسازي زمين ها با سيم خاردار توسط برخي از افراد اشاره کرد.
نماينده مردم شهرکرد در مجلس شوراي اسلامي تصريح کرد: همه مسولين اعتقاد دارند که اين کار بايد کارشناسي شود و طبق مکاتباتي که با معاون اول رياست جمهوري انجام شد تصميم بر آن شد که چند کميته ي کارشناسي تشکيل شود و به هيت دولت اعلام گردد تا حق مردم استان تعيين شود.
ايشان بااشاره با ادغام سازمان صنعت ،معدن با بازرگاني اظهار داشت : تداخل اين سازمان ها بدون داشتن چارت تعريف شده اي براي آن باعث به وجود آمدن مشکلاتي دربازارکالاهاي اساسي از قبيل ،مرغ ،سويا وغيره مي شود.
زمانيان خاطر نشان کرد: استان چهار محال و بختياري بعد از انقلاب پيشرفت قابل توجهي داشته اما همچنان جز استان هاي محروم کشور است که دليل اصلي آن را مي توان سنگ انداختن مسولين جلوي پاي بخش خصوصي در اين استان دانست.
ايشان افزود : مسولين ما و بخش هاي مختلف دولتي بايد پاسخگوي اين رفتار خود نه در دنيا بلکه در آخرت هم باشند علاوه بر اين مسائل مي توان کمبود کارخانجات مادر را در استان جز عوامل عدم پيشرفت استان دانست.
وي در پايان گلايه اي هم از مسولين راه و مسکن کشوري داشتند، چرا به بسياري از مسائل استان ما بي توجهي مي کنند.